60-jarig jubileum van Vroom

Vrijdag 9 september vierden wij samen het 60-jarig jubileum van Vroom Funderingstechnieken in de imposante Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Met buiten twee funderingsmachines, was de Kromhouthal omgetoverd tot een ware feest locatie.

Eén helft van de 2300 M2 vloeroppervlakte binnen, was ingericht als exporuimte: de nieuwste shovel, een vrachtwagen, schaftkeet, klein materiaal en bijbehorende attributen, funderingsbalken en links en rechts van de rode loper foto's die de rijke historie van Vroom prachtig in beeld brengen, met de mens als thema, want Vroom zijn we samen! De andere helft van de 140 meter lange industriële hal werd voorzien van een in het oog springende ronde bar met een diameter van ruim 5 meter, bloemen, planten, sfeerverlichting, geluid, podium, projectiescherm en foodstations.

Vrijdagmiddag was alles klaar om de viering te laten beginnen. Er waren toespraken, een presentatie van Only Friends (Sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking) en er werden onderling veel herinneringen opgehaald en er werd met elkaar gesproken over de toekomst van onze bedrijfssector. Bij vertrek ontvingen alle genodigden het jubileumboek.

Ook namens Craft Capital willen wij de familie Vroom, het management en alle andere medewerkers van Vroom van harte feliciteren met deze mooie mijlpaal! Als geschenk hebben wij daarom een miniatuur versie van een heipaal cadeau gedaan (zie foto). Bedankt voor de leuke dag en nogmaals, van harte!

14 september 2022