CCG krijgt nieuwe partner

Cleanroom Combination Group (hierna "CCG"), specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van hoogwaardige cleanrooms, heeft Craft Capital als partner aangetrokken om samen de volgende fase van haar groeitraject in te gaan.

CCG, gevestigd in Bergeijk, levert een brede selectie aan cleanroom gerelateerde diensten, waardoor zij met haar concept als een 'one-stop-shop' fungeert voor haar klanten. Gericht op het hoogwaardig segment van de markt, bedient zij een diversiteit aan klanten in een aantal sterk groeiende markten: gezondheidszorg, farma / biotech, hightech industrie en laboratoria.

CCG is een toonaangevende speler in de realisatie en instandhouding van kwalitatief hoogwaardige cleanrooms, waardoor zij een sterke marktpositie heeft verworven en een uitgebreid netwerk heeft opgebouwd. Door de uitstekende reputatie, positieve onderliggende markttrends en het sterke management ziet Craft Capital nog vele mogelijkheden voor CCG om in de komende jaren verder te kunnen groeien. Het directie team zal ook participeren in CCG en Gerrit Bakker zal betrokken blijven als strategisch adviseur en aandeelhouder.

Het team van Craft Capital kijkt er erg naar uit om CCG de komende jaren te mogen ondersteunen met hun groeiambities.

24 februari 2023