Foodservice Award 2022

Zuivelhoeve overall-winnaar Foodservice Awards 2022

Na het uitstellen van de bekendmaking wegens de lockdown en onzekerheid zijn de prijzen vandaag eindelijk overhandigd tijdens een feestelijke lunch in restaurant Trammmhuys in Voorburg. Chefkok Pierre Wind had speciaal voor de uitreiking een lunch van negen gangen ontwikkeld die stonden voor de negen categorieën van de prijsuitreiking. De Zuivelhoeve nam dit jaar de 'overall' titel in ontvangst en is daarmee verkozen tot het meest favoriete Foodservice bedrijf van de consument.

Normaliter zouden de prijzen worden uitgereikt op het podium van de Horecava. Om de winnaars alsnog in het zonnetje te zetten is er een samenwerking met chefkok Pierre Wind opgezocht. Hij ontwikkelde negen bijzondere gangen, variërend van een Vegan oester tot een live gerookte zalm, en creëerde zo de basis voor de uitreiking. In totaal zijn er negen categorie-awards uitgereikt in de categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, Thuis eten, To go en Warme Maaltijdberzorging. Kwalitaria nam twee prijzen in ontvangst, namelijk die van snackbars en warme maaltijdbezorging. Andere winnaars zijn Domino's Pizza, Brownies&Downies, Landal Greenparks, 't Stoepje, Vegan Masters, AH to go en Zuivelhoeve.

Overall winnaar Zuivelhoeve scoorde een eindcijfer van 8,68 en scoorde vooral hoog op de aspecten kwaliteit en gastvrijheid. Hiermee liet Zuivelhoeve runners-up Brownies&Downies (8,38) en 't Stoepje (8,23) achter zich.

15 maart 2022