Grootste Elektrische Funderingsmachine

Vrijdag 12 mei 2023 heeft de officiƫle sleuteloverdracht van (Vroom) onze nieuwe HSCX1500GLS-E accu-elektrische funderingsmachine bij CAPE Holland in Beilen plaatsgevonden. Deze investering is de grootste in de ruim 60-jarige geschiedenis van Vroom Funderingstechnieken en garandeert een duidelijke stap op weg naar de zero-emission bouwplaats.

Tijdens de sleuteloverdracht waren directie, aandeelhouders en medewerkers van Hillcon en Vroom aanwezig. Er werd stil gestaan bij de constructieve samenwerking tussen de twee bedrijven en hun medewerkers. Een samenwerking waarbij de ontwikkeling, het maatwerk en de modificering in de afgelopen 679 dagen hebben plaatsgevonden.

De feestelijke sleuteloverdracht werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Begin juni zal onze eerste HSCX1500GLS-E in productie worden genomen op een groot project in Antwerpen. Wij wensen onze machinist Ronald Pronk en zijn team heel veel succes en veilige werkuren. Een tweede versie van deze nieuwe machine wordt momenteel gebouwd, wordt later dit jaar opgeleverd en zal in gebruik worden genomen door onze machinist Niels Veerman en zijn team.

Voor het volledige bericht:

https://www.linkedin.com/posts/vroom-funderingstechnieken_zeroemission-accuelektrisch-klaarvoordetoekomst-activity-7063806767884816384-aDYn?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

13 juli 2023