Cleanroom Combination Group

Craft Capital wordt aandeelhouder in Cleanroom Combination Group

Craft Capital heeft een meerderheidsbelang genomen in Cleanroom Combination Group (CCG), specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van hoogwaardige cleanrooms.

CCG is onder leiding van Gerrit Bakker en het management uitgegroeid tot een toonaangevende partij in de realisatie en instandhouding van kwalitatief hoogwaardige cleanrooms. CCG, gevestigd te Bergeijk, gaat samen met Craft Capital de volgende fase van haar groeitraject bewerkstelligen. Het directie team zal ook participeren in CCG en Gerrit Bakker zal betrokken blijven als strategisch adviseur en aandeelhouder.

Toegevoegde waarde

CCG heeft de afgelopen jaren een sterke marktpositie verworven en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Gericht op het hoogwaardig segment van de markt, bedient zij een diversiteit aan klanten in een aantal sterk groeiende markten: gezondheidszorg, farma / biotech, hightech industrie en laboratoria.

Door de uitstekende reputatie, positieve onderliggende markttrends en het sterke management zijn er nog vele mogelijkheden voor CCG om in de komende jaren verder te kunnen groeien. Craft Capital zal vooral op strategisch niveau betrokken zijn en de dagelijkse operationele activiteiten zullen worden geleid door het management, bestaande uit Michiel van Kooten (CEO) en Walter van Giersbergen (CFO).

Website: https://www.cleanroomcg.com/

Investering: februari 2023